Учествујте на пословним сусретима у области производње хране

Републичка агенција за развој малих и средњих предузећа (РАРС) као координатор Европске мреже предузетништва у Републици Српској позива све заинтересоване пословне субјекте да учествују на пословним сусретима у области производње хране у Новом Саду. Организатор пословних сусрета је Новосадски сајам и Европска мрежа предузетништва  Србије. Пословни сусрети одржаће се у оквиру Међународног пољопривредног сајма у Новом Саду, 15. маја 2017. године на Новосадском сајму, у Конгресном центру „Мастер“.
Циљна група јесу произвођачи и трговци хране и пића, а догађај је отворен и за повезане секторе попут: пољопривредне механизације, ђубрива и средстава за заштиту биља, паковања, обновљивих извора енергије у пољопривреди, опреме за производњу и прераду хране, примијењене науке и истраживања итд. Основни циљ пословних сусрета је да се подстакне пословна сарадња изражена кроз већи обим размјене прехрамбених производа са иностранством, кроз повезивање производње, заједничких улагања и наступа на трећим тржиштима и сл., али и сарадња у области размјене знања и технологије, а посебно у унапређењу конкурентности кроз заједничко учешће у националним и европским програмима и фондовима.

Учешће на догађају је бесплатно, а учесници сами покривају трошкове превоза и смештаја у Новом Саду.

Регистрација, као и  више информација око догађаја  доступни су на службеној интертнет страници догађаја: http://agrob2b2017.talkb2b.net/, а крајњи рок за регистрацију је 07.05.2017. године.