Учествујте на пословним сусретима у Крањској Гори

Републичка агенција за развој малих и средњих предузећа позива све заинтересоване пословне субјекте и институције да учествују на пословним сусретима у Крањској Гори, који ће се одржати 3. фебруара 2017. године, под називом International Winter Matchmaking Event, а под покровитељством Еврпске мреже предузетништва.
Организатор пословних сусрета, који се организују у оквиру традиционалних Зимских предузетничких игара, је занатско-предузетничка комора Словеније, а Републичка агенција за развој малих и средњих предузећа је суорганизатор.
Пословни сусрети у Крањској гори окупиће пословне субјекте из Аустрије, Њемачке, Мађарске, Италије, Словеније, Хрватске, Србије  и других земаља из сљедећих сектора:

– Обрада метала

– Грађевинарство

– Прерада дрвета

– Електро индустрија

– Пластика

– Обновљиви извори енергије

– Логистика

– Туризам

– Прехрамбена индустрија и остали.

Пословни сусрети су догађај на коме учесници реализују састанке са потенцијалним пословним партнерима из других земаља, који се договарају прије догађаја.

Догађај је јединствена могућност да се:

– Иницирају прекогранични контакти и сарадња;

– Остваре могућности за инвестиције из прве руке;

– Презентују најпожељнији пројекти, постројења и производи;

– Циљано траже потенцијални пословни партнери;

– Добију информације о новом тржишту.

Учешће у пословним сусретима је бесплатно. 

Регистација, заказивање састанака, преглед пријављених учесника, као и додатне информације о догађају могу се наћи  на: https://www.b2match.eu/b2b-slovenia-wintergames2017.

Рок за регистрацију је 1. фебруар 2017.