Семинар „Успјешна продаја“

Градска развојна агенција позива све заинтересоване да се пријаве за учешће на семинару „Успјешна продаја“. Семинар ће бити одржан 31.јануара и 01. фебруара 2018. године у  Музичком павиљону (Стакленац).

Семинар је намјењен менаџерима, руководиоцима, директорима, шефовима организационих јединица, кадровској служби, вођама тимова, свима који се баве продајом и свима који желе унаприједити рад својих организација

Циљеви семинара су унапређивање знања полазника у области продаје, да научимо како да подстичемо и његујемо лојалност купаца, стицање потпуног разумијевања продајног процеса и научити како да будемо продајно организовани са јасним циљевима продаје, развити системски приступ у разумијевању потреба других и остваривању утицаја те овладавање алатима који продају чине ефективном и ефикасном.

Котизација за семинар, која укључује учешће на семинару, ручак и освјежење, износи 70 КМ по особи а пријаве се могу доставити путем електронске поште: brana.babic@cidea.org или путем телефона број: 051/394-250.

Позив на семинар