Сајам запошљавања и предузетништва у Бањој Луци

Градска развојна агенција Бања Лука и Град Бања Лука са партнерима ИЦБЛ и агенција Спектар, организују Сајам запошљавања и предузетништва – „Представи се, постани видљив!“  који ће бити одржан 27. септембра 2017. године у СД „Обилићево“  у термину од 9.00 до17.00 часова.

На сајму ће учествовати привредници из сектора метал, дрво, прехрана, ИКТ, грађевинарство, текстил, обућа, кожа и други. Такође, сајму ће присуствовати агенције за посредовање при запошљавању, образовне институције, установе за преквалификацију и доквалификацију занимања, представници банкарског сектора и остали. Важно је напоменути да ће на сајму  бити понуђено преко три стотине нових радних мјеста.

У склопу сајма биће органозоване две панел дискусије а теме ће бити “Од идеје до пословног подухвата” и “Институционална подршка развоју МСП-а и предузетништва“, као и радионица на тему „Припреми се за тржиште рада“ .

Градска развојна агенција ће у склопу сајма пружати помоћ око израде бизнис плана као и помоћ при писању биографија и мотивационих писама послодавцима.

Ова манифестација је прави избор за оне који нису запослени или желе да промијене свој тренутни посао.

Извор: ЦИДЕА