„Развој CANVAS модела“ тема друге радионице за почетнике у послу

Учесници Акцелератор програма који Развојна агенција Републике Српске организује на Палама, учили су данас са предавачем Драганом Глигорићем о „Развоју CANVAS модела“. Ово је друга радионица у оквиру новог циклуса који се реализује у сарадњи са Економским факултетом Пале, Заводом за запошљавање Републике Српске, Градском развојном агенцијом Источно Сарајево, те општинама Пале, Источно Ново Сарајево, Источна Илиџа, Трново, Соколац и Источни Стари Град.
У програму учествује 11 појединаца и тимова који ће у наредна два мјесеца уз подршку стручних предавача и ментора проширити своје знање и стећи нове предузетничке вјештине које ће им помоћи да реализују и унаприједе своју пословну идеју.
Акцелератор програм је намијењен почетницима у пословању заснованом на иновацији, знању и новим технологијама са потенцијалом раста, који желе да што прије пронађу тржиште за своје производе/услуге. Програм се састоји у три фазе: програм предакцелерације, акцелерације и програма раста, путем којих се обезбјеђује континуирана подршка почетницима у пословању у циљу реализације њихове пословне идеје.