Радни састанак са представницима УНДП у оквиру пројекта „Јавно-приватни дијалог и партнерство“

У просторијама Републичке агенције за развој малих и средњих предузећа јуче је одржан састанак са представницима УНДП Програма опоравка регије Сребреница. На састанку је разговарано о реализацији активности у оквиру пројекта „Јавно-приватни дијалог и партнерство“ који на подручју Сребренице, Братунца и Милића реализује Агенција, а подржава УНДП. 
Циљ пројекта је успостављање функционалног форума јавно-приватног дијалога на пројектном подручју који ће допринијети процесима реформи и развоју политика, а које промовишу унапређење пословне климе погодне за инвестиције, развој приватног сектора и економски раст.
На састанку су разматрани и детаљи у вези са организацијом прве радионице у оквиру пројекта која ће бити одржана 18. и 19. јуна у Рудом а на којој ће бити представљен пројекат и  формиран форум из области малих и средњих предузећа и пољопривреде.
На радионицу су позвани представници надлежних министарстава, локалних заједница, привредне коморе, удружења послодаваца, малих и средњих предузећа, предузетника, удружења пољопривредника и пољопривредни произвођачи, те представници УНДП.