Пронађите пословне партнере из Италије

Републичка агенција за развој малих и средњих предузећа коорганизатор је пословних сусрета који ће се одржати у оквиру 19. Економског сајма Мостар у периоду од 12. до 14. априла 2016. године.
Главни организатор догађаја је Развојна агенција Привредне коморе Кјети (Италија), као званични партнер Европске мреже предузетништва, а партнери су још и Мостарски сајам и Интера технолошки парк.
Овај догађај ће спојити италијанске и домаће компаније и омогућити им да пронађу пословне партнере и започну профитабилне облике сарадње. Италијанске компаније долазе из сектора аутомобилске и грађевинске индустрије, пољопривреде, комуналне опреме, електронике и хемије, медицинске опреме и козметике, образовања, телекомуникација и технологије, банкарства и осигурања, производње и прераде метала и туризма.
Учесницима догађаја организатор обезбјеђује тродневне B2B ексклузивне састанке са потенцијалним иностраним партнерима – упаривање потенцијалних партнера – техничку помоћ (прије и током догађаја) у вези са оперативним везама за извоз, информацијама о тржишту, листама потенцијалних купаца и слично, као и паралелне сусрете са ЕЕН савјетницима током догађаја – помоћ приликом посјета компанијама и друге услуге.
Све компаније из Републике Српске које су заинтересоване за учешће на овом догађају могу да контактирају Републичку агенцију за развој малих и средњих предузећа путем телефона +387 66 714 313 или на мејл адресу dejan.seslija@rars-msp.org