Продужен рок за пријаву на платформу Care&Industry together against Corona

Продужен рок за пријаву на платформу Care&Industry together against Corona до 31.12.2021.

Сви предузетници чије робе или услуге на било који начин помажу у борби против вируса Covid-19, могу своју понуду представити на посебној платформи за више од 18.000 малих и средњих предузећа широм Европе. Платформа ће помоћи и онима који су у потрази за неком робом или услугом.

Платформа Care&Industry together against Corona покренута је од стране Европске мреже предузетништва, с главним циљем да се обједини понуда и тражња производа и услуга које се директно односе на борбу против Covid-19. Објавом профила на платформи, могуће је пронаћи циљане контакте у здравственој индустрији, академским круговима, као и владама појединих земаља. Регистрација је бесплатна и врши се путем линка https://care-industry-together-against-corona.b2match.io/signup.

До сада се регистровало више од 970 компанија из 32 земље. Највише пријављених предузетника желе да продају или купе робу и услуге из Шпаније, Италије, Немачке и Француске.

На платформи се може пријавити потреба или понуда за доста производа и услуга – разна потрошна роба која је потребна за превенцију, лијечење, рехабилитацију, дијагностичка опрема, средства за хигијену, дезинфекцију, као и услуге из области информационих и комуникационих технологија.

Приликом регистрације, сваки учесник креира профил своје компаније који би требало да садржи све релевантне информације о производима или услугама које може да понуди, водећи се притом и контролном листом која је објављена на почетној страни платформе. Након пријаве, профил сваког учесника се прихвата од стране организатора.

Да би профил био прихваћен, потребан је опис понуде или тражње јасно и прецизно написан, а такође да је наведено за који вид сарадње је учесник заинтересован. Када се профил верификује, учесник добија потврду на имејл и може да претражи профиле осталих учесника и пошаље им захтјев за састанак. Уколико и друга страна захтјев прихвати, састанак се одвија онлајн преко платформе, у вријеме које су обе стране прецизирале. Поред тога, сваки учесник може да размјењује све информације и путем имејла.

Позивамо све да се региструју на платформи, изаберу једну од понуђених области за које траже или нуде одређена рјешења, пронађу партнера и покрену сарадњу.

Европска мрежа предузетништва Републике Српске стоји на располагању заинтересованим пословним субјектима за сва додатна питања путем имејла: een@rars-msp.org