Продаја земљишта у Индустријској зони 2

Бијељинска Градска управа расписала је оглас за поновну продају грађевинског земљишта у Индустријској зони 2.
Укупна површина земљишта која ће се наћи на лицитацији 30. марта 2017. године је више од 65.000 квадратних метара, односно 6 парцела, од којих се једна састоји се од седам мањих парцела. Почетна цијена за све парцеле је 10 КМ по квадратном метру.
Поред повољне цијене и атрактивног положаја преко пута Агротржног центра на магистралном путу Бијељина-Брчко, Град је за инвеститоре у Индустријској зони 2 обезбиједио и могућност плаћања земљишта у 60 једнаких рата, односно, попуст од 10 одсто за једнократно плаћање. У Зони су асфалтиране главне саобраћајнице и постављена јавна расвјета, и омогућни брзи прикључци на водоводну, канализациону и електро-мрежу. У близини је и гасоводна мрежа за коју се очекује да убрзо буде стављена у функцију, а преостала инфраструктура ће бити грађена упоредо са изградњом објеката на проданим грађевинским парцелама.
У Градској управи истичу да ће ова зона бити ново средиште за пословање, производњу и трговину у Граду Бијељина и позивају све заинтересоване иинвеститоре да се за додатне информације обрате Дирекцији за изградњу и развој Града Бијељина и самој Градској управи.
Јавни позив за продају земљишта је на линку: http://investinbijeljina.org/index.php?vijestid=2842&idgrupa=48&idpodgrupa=0&sablon=0
Главни циљ Градске управе је да развојем пословних зона кроз унапређење пословне инфраструктуре и пружање новог сета услуга домаћим и страним привредницима створи услове за ново запошљавање на подручју Града Бијељина, као и шире регије – општина Угљевик и Лопаре, што ће довести до укупног убрзаног развоја овог дијела Републике Српске.

Извор: Град Бијељина