Пријавите пословну идеју на InnovMatch

Ако имате иновативну идеју и начин размишљања за који сматрате да ће промијенити свијет, свакако је вријеме да се пријавите на овогодишњи InnovMatch, који за циљ има омогућити свима који желе изградити квалитетна и паметна пословна рјешења да то и учине, а најбоље идеје ће се борити за наградни фонд од 15.000 евра и пут у Берлин.
Сасвим је јасно како се данашњи свијет у сваком смислу окреће око технологије. Управо због тога је стварање пословних рјешења која искориштавају добре стране технологије један од најважнијих изазова модерног пословања, а добре идеје ће се свакако пронаћи на овогодишњем InnovMatchu koji podržavaju SAP.io i Techstars.
Циљ InnovMatcha јесте стварање бољих и квалитетнијих пословних рјешења спајањем сјајних идеја с добрим платформама за њихову реализацију. InnovMatch је тако отворен за сваку особу из средње и источне Европе која има квалитетну и иновативну идеју која се веже за унапређење и развој паметних пословних рјешења.
За InnovMatch се тако могу пријавити start-upi, developeri, предузетници и студенти из регије којима се у уму “кува” идеја за коју мисле да може промијенити пословање неке компаније набоље.

Више о InnovMatch  2017 можете наћи на http://www.innovmatch.com/

Извор: Привредна комора РС