Припреме за пети Форум о интернационализацији пословања теку задовољавајућом динамиком

Припреме за одржавање петог Форума о интернациоализацији пословања, који организује Републичка агенција за развој малих и средњих предузећа у сарадњи са Развојном агенцијом Србије 7. и 8. новембра ове године  у Бањи Врућици у Теслићу, теку задовољавајућом динамиком. Оцијенио је то директор РАРС Маринко Ђукић на данашњем састанку са представницима србијанске агенције.
Осим привредних субјеката, кластера, развојних агенција и институција из Српске и Србије, очекује се и учешће предузећа и институција из других земаља региона али и шире.
Ријеч је о међународном пословном форуму, чији је фокус на успостављању контакта између малих и средњих предузећа на интернационалном плану, а биће пропраћен активностима које су базиране на интернационализацији и иновацијама.
У оквиру форума, под покровитељством Европске мреже предузетништва, биће одржани међународни пословни сусрети који учесницима дају могућност да директно промовишу своје активности, услуге и производе, успоставе пословне контакте и пронађу пословне партнере.
Примарно су састанци намијењени представницима из сектора пољопривреде, металске прерађивачке индустрије, дрвне и грађевинске индустрије, текстилне индустрије, аутомобилиске индустрије, ИТ сектора, индустрије пластике и производа од пластике и туризма.

Рок за пријаву је 01.11.2019. године, а регистровање се врши путем линка http://bif2019banjavrucica.talkb2b.net/