Предузећа из Републике Српске успоставила нове пословне контакте на сусретима у Скопљу

У организацији Републичке агенције за развој малих и средњих предузећа (РАРС) представници седам компанија из информационо – комуникационог сектора (ИКТ) Републике Срспке, посјетили су  током новембра пословне сусрете „Go International – ICT Brokerage Event 2015” у Скопљу.
На догађају је учествовало преко 70 компанија из 11 земаља а одржано је укупно 282 пословна састанка, од чега 128 транснационалних. Учесници из Републике Српске одржали су 42 пословна састанка и изразили изузетно задовољство постигнутим договорима.
Циљ сусрета је био да се окупе предузећа и организације које раде у сектору ИКТ-а, заинтересоване за презентовање својих и откривање нових производа, услуга и пословних прилика, као и налажење потенцијалних клијената и партнера за стварање прилика и партнерстава у индустрији за излазак на међународна тржишта.
Организатор сусрета „Go International – ICT Brokerage Event 2015”  је била Европска мрежа предузетништва у Македонији а један од суорганизатор РАРС, као координатор Европске мреже предузетништва у РС.