Представљени услови пријаве на 6. јавни позив за доставу пројектних приједлога за кориштење средстава Challenge фонда

У циљу што боље информисаности привредних субјеката у БиХ о могућностима за кориштење средстава Challenge фонда, пројектни тим одржао је данас прву онлајн инфо сесије на којој су представљени сви детаљи 6. јавног позива који је објављен 12. јануара 2021.

Предвиђено је одржавање још три инфо сесије у сљедећим терминима:

26. јануара 2021. у 10:00 сати и 13:00 сати

27. јануара 2021.  у 12:00 сати

Заинтересовани привредни субјекти треба да се пријаве за учешће на онлајн инфо сесијама путем овог линка или скенирањем приложеног QR кода, најкасније дан прије одржавања инфо сесије. Након тога, организатор ће путем имејла послати приступне податке за учешће на онлајн инфо сесији.

Бесповратна средства Challenge фонда у максималном износу до 30.000 евра могу користити регистровани привредни субјекти са подручја Босне и Херцеговине и Шведске. 

Јавни позив отворен је до 12. 02.2021. године до 16:00 сати.

Challenge фонд успостављен је у оквиру пројекта Challenge to Change који финансијски подржава Шведска агенција за међународни развој и сарадњу /Sida/, а проводе га Сарајевска регионална развојна агенција СЕРДА и Развојна агенција Републике Српске. Партнер у пројекту је и регион Остерготланд, Источна Шведска.