Први сајам некретнина и инвестиција

Први међународни сајам некретнина и инвестиција Бања Лука 2017 биће одржан од 24. до 26. новембра 2017. године на Бањалучком сајму.
Партнери у организацији Сајма су: Министарство трговине и туризма РС, Министарство за економске односе и регионалну сарадњу РС, Привредна комора РС, Фонд за заштиту животне средине и енергетску ефикасност РС.
Предвиђено је да се на Сајму представе: општине и градови, инвеститори стамбено-пословних објеката, агенције за некретнине, пројектни бирои, архитекте, порески савјетници, банке, осигуравајуће куће, инвестициони фондови.
У току Сајма биће прганизоване панел дискусије на неке од актуелних тема: емитовање обвезница, улога БФЦ СЕЕ стандарда у привлачењу инвестиција, енергетска ефикасност објеката, кредити за куповину некретнина, легализација некретнина, законска рјешења за посредовање у трговању некретнинама, архитектура и туризам, индустријске и пословнезоне, јавно-приватно партнерство, инвестиције у енергетски сектор…
Због заинтересованости купаца некретнина и за тржишта у региону, позвани су и излагачи из Србије, Црне Горе и Хрватске. Сајмови овог карактера већ дуги низ година постоје у овим државама.

Више информација о Сајму можете погледати на сајту www.blire.biz .