Почиње друга сезона тв шоуа „Наш бизнис”

Републичка агенција за развој малих и средњих предузећа учествоваће у реализацији и  овогодишњег ТВ шоуа „Наш бизнис“ који организује  Радио-телевизије Републике Српске, а који промовише предузетништво и успјешне предузетнике и указује на проблеме с којима се сусрећу у послу.

Кандидати који се пријаве за учешће у серијалу мораће, осим добре пословне идеје, показати и особине које мора да има успјешан предузетник.

У серијалу могу учествовати сви пунољетни грађани Босне и Херцеговине, односно тимови састављени од два члана, који немају властито предузеће.

Заинтересовани кандидати могу предати пријаву за учешће у серијалу од 1. до 15. априла 2011. Пријава се може преузети са интернет сајта серијала www.nasbiznis.com или директним доласком на аудицију.

Прва аудиција биће одржана у Бањој Луци, 15.априла у 18 часова, а потом ће се одржавати по сљедећем распореду: Приједор 16. априла 2011. у 11 часова, Добој 17. априла у 12 часова, Брчко 18. априла у 18 часова, Бијељина 19. априла у 18 часова, Источно Сарајево 26. априла у 18 часова, Требиње 27. априла у 18 часова и Бања Лука 10. маја у 18 часова.

Такмичари који су учествовали у претходном серијалу имају право поново да се пријаве са новом бизнис идејом.

По завршетку аудиција, стручни жири ће одабрати најперспективније тимове који ће се пласирати у други круг у којем ће кандидати морати да приступе изради бизнис плана.

Чланови жирија су Маја Кнежевић, Републичка агенција за развој малих и средњих предузећа, Милена Лепир, Привредна комора Републике Српске, Марио Милановић, Предузетнички центар Универзитета у Бањој Луци, проф. др Јово Атељевић, Економски факултет Бања Лука, Владимир Ћорда, Иновациони центар Бања Лука и Мирјана Вукић, гостујући члан.