Почео нови модул обуке за менаџере у индустрији намјештаја и oбраде дрвета

Четврти образовни модул у оквиру пројекта „Развијање лидерства и вјештина у индустрији намјештаја и прераде дрвета“, одржаће се од 09. до 12. марта у  Центру за специјалистичке студије „Формат“ у Сарајеву. Полазници ће се током обуке упознати са управљањем материјалима, оптимизацијом процеса и питањима организације логостике у индустрији обраде дрвета и производње намјештаја. 
Завршна едукација ће се одржати у швајцарском граду Билу од 22.05. до 05.06. 2016. године када ће полазници развити пројектни документ засновану на рјешавању реалних проблема унутар постојећих компанија уз помоћ швајцарских експерата. 
Пројекат „Развијање лидерства и вјештина у индустрији намјештаја и прераде дрвета“ реализује се у оквиру програма Прилика плус који проводи Републичка агенција за развој малих и средњих предузећа уз подршку Владе Швајцарске. Обука се реализује у сарадњи са Центром за развој и сарадњу Универзитета примјењених наука у Берну, Швајцарска, а намјењена је средњем и вишем менаџменту у индустрији намјештаја и обраде дрвета.  
Нови циклус едукације почиње у септембру 2016. године и намјењен је вишем и средњем менаџменту из индустрије намјештаја и обраде дрвета, те професорима и наставницима стручних предмета који желе да унаприједе своје наставне материјале у складу са европским стандардима.