Почео други циклус обука у оквиру пројекта „Развијање лидерства и вјештина у индустрији намјештаја и прераде дрвета у БиХ“

Други циклус обука у оквиру пројекта „Развијање лидерства и вјештина у индустрији намјештаја и прераде дрвета у Босни и Херцеговини“ почео је данас у Бањој Луци. Активности се реализују у оквиру програма Прилика плус који проводи Републичка агенција за развој малих и средњих предузећа уз подршку Владе Швајцарске.
Образовни циклус састоји се од четири вишедневна модула који ће се током наредних девет мјесеци одржати у БиХ и завршног који ће се реализовати у јуну 2017.  године у Билу (Швајцарска). Тема првог модула пословни менаџемент и маркетинг.
Обуку у оквиру пројекта реализују стручњаци Центра за развој и сарадњу при Универзитету за примјењене науке из Берна у сарадњи са Центром за специјалистичку едукацију „Формат“ из Сарајева.
Полазници обуке долазе из средњег и вишег менаџмента у индустрији намјештаја и обраде дрвета,  образовних институција, те консултантских предузећа која су укључена у едукацију у овом сектору.
Наредни образовни модул о теми „Принципи рачуноводства и управљање квалитетом“ одржаће од 19. до 22. октобра у Сарајеву.