Почеле пријаве за „ИНОСТ МЛАДИХ 2015“

Савез иноватора Републике Српске и Удружење иноватора Бања Лука организују по 17. пут, Међународну изложбу идеја, иновација и стваралаштва „ИНОСТ МЛАДИХ 2015“. Покровитељи изложбе, која ће се одржати од 15 до 17. априла 2015. године у Дому омладине Бања Лука,су Влада Републике Српске и Град Бања Лука.
Изложба је посвећена заједничким напорима цијелог свијета за глобално очување планете и 22. априлу – Дану Града Бања Луке. Теме изложбе су: аутоматика, информатичке технологије и слободна тема (индустријски дизајн, рјешења жигова роба и услуга, ликовни и фото радови – из техничких области, сувенири, необјављени матурски -дипломски или стручни радови, маркетинг планови, бизнис планови, презентације и анимације својих идеја и иновација итд…)
На изложби ће бити представљени радови иноватора (из удружења, савеза, асоцијација и појединаца), ученика, студената и наставника из Републике Српске (БиХ), сусједних и других земаља. За најуспјешније радове, ауторе, менторе, школе и удружења предвиђена су признања и специјалне награде.
Своје учешће и радове заинтересовани  могу пријавити Савезу иноватора Републике Српске до 05. априла 2015. године.

Више информација на: http://www.savezinovatorars.org/index.php?option=com_content&view=article&id=249%3Akonkurs-za-ucesce-na-izlozbi-ideja-inovacija-i-stvaralastva-inost-mladih-2015&catid=52%3Aaktuelnosti&Itemid=80&lang=sr_cir