Пословни сусрети за предузећа и предузетнике из области дизајна, медија, културе, умјетности и архитектуре

Републичка агенција за развој малих и средњих предузећа (РАРС), координатор Европске мреже предузетништва у Републици Српској, позива предузетнике и мала и средња предузећа из Републике Српске на пословне сусрете Designed for Business 2016, који ће се одржати у Загребу у Музеју савремене умјетности, 2. јуна 2016. године. 
Организатор пословних сусрета је Хрватска агенција за МСП, иновације и инвестиције HAMAG-BICRO у оквиру Европске мреже предузетништва. 
Пословни сусрети су намијењени за оне који се баве дизајном, медијима, културом, умјетношћу или архитектуром, а желе  проширити посао ван граница земље, или пронаћи партнере за заједничке пројекте у сектору креативних индустрија. 
Овај догађај је идеална прилика за умрежавање идеја и проналазак нових информација и потенцијалних партнера. Партнери ће се сусрети на претходно договореним, 20-минутним састанцима. 
Рок за пријаву је до 31.05.2016. године. 
Шта треба направити?
1.
Посјетите страницу Designed for Business 
2. Региструјте се и направите кратки профил свог предузећа OVDJE, те напишите шта нудите, односно шта тражите (у галерију можете додати и фотографије својих пројеката/производа) 
3. До 12. маја на Designed for Business страници, с времена на вријеме погледајте профиле других фирми које су се пријавиле за пословне сусрете, и забиљежите оне које су Вам интересантне 
4. Од 12. маја можете почети договарати састанке, или бити позвани на њих 
5. Дођите 2. јуна у Загреб и упознајте своје нове пословне партнере 
6. Контакт: https://www.b2match.eu/d4b2016/contact 

Учествовање је бесплатно.