Позив привредним субјектима за учешће на Сајму пољопривреде у Турској

Републичка агенција за развој малих и средњих предузећа, као координатор Европске мреже предузетништва у Републици Српској и Европска мрежа предузетништва Турске, позивају све заинтересоване пословне субјекте да учествују на међународним пословним сусретима који ће се одржати у оквиру сајма пољопривреде у турском граду Самсун (Samsun Agriculture Fair 2019). Пословне сусрете организује Привредна комора Самсун, а Републичка агенција за развој малих и средњих предузећа је један од коорганизатора овог догађаја. 
Сајам ће бити одржан 26-27.09.2019. када су планирани и међународни пословни сусрети. Учесници на сајму су пословни субјекти који су активни у сектору пољопривреде, ови субјекти ће такође бити и главни актери планираних пословних сусрета.
Учешће на пословним сусретима је бесплатно, а регистрација учешћа је обавезна. Трошкови локалног транспорта и смјештаја за учеснике који буду изабрани, биће покривени од стране организатора сајма (TÜYAP) за датуме одржавања сајма и пословних сусрета.
Пословни субјекти који желе да учествују на овом догађају могу се регистровати тако што ће попунити онлајн апликациони формулар, путем сљедећег линка https://www.samsuntso.org.tr/e-form?formId=14&lang=en најкасније до 23.09.2019. године. Молимо Вас да информацију о регистрацији прослиједите на имејл адресе контакт особа у наставку.
Контакт особе у Републичкој агенцији за развој малих и средњих предузећа:
Дејан Шешлија, тел.: 066/714-313, имејл: dejan.seslija@rars-msp.org;
Александар Вуковић, тел.: 051/222-152, имејл: aleksandar.vukovic@rars-msp.org;
Сања Радуловић, тел.: 051/222-157, имејл: sanja.radulovic@rars-msp.org