Позив на учешће на пословним сусретима у Словачкој

Републичка агенција за развој малих и средњих предузећа, као  чланица Европске мреже предузетништва, позива све заинтересоване пословне субјекте и институције из Републике Српске да учествују на пословним сусретима,  3. новембра 2016 у Братислави, које организује  Словачка агенција за инвестиције и трговину (SARIO), у оквиру 10-тог  „Slovakia Matchmaking Fair 2016“.
„Slovakia Matchmaking Fair“ су највећи интернационални пословни сусрети које организује SARIO у Словачкој, који је од 2007. године окупио око 1500 предузећа из 35 земаља.
Догађај је фокусиран на билатералне разговоре појединачних предузећа као и презентације понуда за подизвођачима, тендера, доступних производних капацитета, тражње за заједничким улагањима са иностраним партнерима и потраге за партнерима за сарадњу, а посебно у областима: аутомобилске индустрије, инжињерства, енергије, информационих и комуникационих технологија, логистике, истраживања и развоја, и иновација.
Атрактиван попратни програм укључује конференцију о Аутомобилском ланцу набавке, као и презентацију Словачког инвестиционог окружења, са презентацијама на теме попут како постати добављач  у поменутом ланцу и нових трендова попут дигитализације у аутомобилској индустрији  и заједничког тржишта ЕУ.
Више информација о догађају  као и могућност регистрације за учешће се могу наћи на адресама http://www.sario.sk/en/events-projects/slovak-matchmaking-fair-2016 и http://slovakmatchmakingfair2016.sario.sk/

Рок за пријаву учешћа је 17.10.2016.