Позив на конференцију „Жене у пословном свијету“

Републичка агенција за развој малих и средњих предузећа подржала је организацију “Друге конференције женског предузетништва у Републици Српској – Жене у пословном свијету” коју организују Привреднa коморa Републике Српске, Министарство индустрије, енергетике и рударства Републике Српске и Подручна привредна комора Бања Лука, a која ће бити подржана заједничким програмом Европске уније, ЕБРД и Владе Њемачке за локалну самоуправу и економски развој у БиХ, EU ProLocal. Конференција ће се одржати у петак 28. септембра 2018. године, у Административном центру Владе Републике Српске, Трг Републике Српске 1, Бања Лука са почетком у 9:00 часова, под окриљем Европске мреже предузетништва.
Основни циљ конференције је промовисати женско предузетништво, охрабрити постојеће и будуће предузетнице за нове предузетничке пројекте, те кроз размјену искустава унапредити сарадњу жена предузетница у региону.
Програмом Конференције предвиђено је одржавање мотивационог предавања,  са освртом на проблематику и оснаживање жена у предузетништву, те панел дискусије кроз коју ће се представити искуства предузетница из земље и региона, а биће уприличено и потписивање споразума о сарадњи између удружења жена из региона. У оквиру ове конференције и програма Европске мреже предузетништва ће се одржати и билатерални разговори свих регистрованих учесника.
Организатори конференције позивају вас да учествујете на конференцији и Б2Б разговорима у Бањој Луци, гђе ће предузетнице имати могућност да се упознају са потенцијалним пословним партнерима.
Учешће на конференцији је бесплатно, а регистрација учешћа је обавезна. Рок за регистрацију је 25. септембар 2018. године путем линка: http://womenentrepreneurship2018.talkb2b.net/.
Контакт особе у Привредној комори Републике Српске су Гордана Вишекруна и Јелена Родић (051 222 986, gordanas@komorars.ba  и jelenat@komorars.ba).