Позив на завршну конференцију пројекта DanubeChance2.0

Током трајања пројекта, пројектни партнери DanubeChance2.0 били су посвећени пружању подршке предузећима са потешкоћама у пословању.

Пред крај пројекта позивамо све оне који су се на неки начин укључили у пројекат, а наравно и све заинтересоване, да нам се придруже 23. новембра 2021. године када ће бити одржана званична завршна конференција на којој ће бити представљени резултати пројекта DanubeChance2.0.

Током претходне  3 године, 12 партнера из 11 земаља Дунавске регије настојало је да помогне предузећима што је више могуће кроз менторску подршку и обуке.

На завршној конференцији, пројектни партнери ће сумирати резултате, утицаје и лекције научене из пружања подршке предузетницима са потешкоћама у пословању.

Такође, представићемо Стратегију предузетништва „друге шанске” за Дунавску регију у којој представљамо могуће активности које би могле да допринесу подршци предузећима у будућности.

Поред тога, ментори и они којима су пружене менторске услуге учествоваће у поподневној сесији на којој желимо да представимо резултате нашег менторског програма.

DanubeChance2.0 са задовољством позива све заинтересоване на завршну конференцију 23. новембра 2021. године!

Линк за регистрацију: https://zoom.us/meeting/register/tJUtcuquqTgoGNRNrOYF64Bthqf29finYuoe