Позив за учешће у онлајн обукама у оквиру Програма подршке предузетницима са потешкоћама у пословању

Имајући у виду тренутну ситуацију у вези са корона вирусом и мјере забране одржавања скупова, Развојна агенција Републике Српске ће преостале обуке у оквиру „Програма  подршке предузетницима са потешкоћама у пословању“ организовати онлајн.
Позивамо занитересоване предузетнике да се пријаве за учешће на онлајн обукама:
”Приступ финансијама за оне чији пословни план није успио” 21. и 22. априла 2020. године и  ”Законодавство”  28. априла 2020. године.
Програм подршке предузетницима са потешкоћама у пословању РАРС организује у оквиру пројекта ,,Прихватање неуспјеха да би се олакшало пружање ”друге шансе”  предузетницима у Дунавској регији”- DanubeChance2.0, који суфинансира Европска унија из фондова ERFD, IPA и ENI у оквиру Дунавског транснационалног програма. Циљ програма је пружање подршке предузетницима у превенцији кризе, стварању могућности поновног покретања пословне активности, информисању о алтернативним изворима финансирања и промоцији предузетништва ”друге шансе”.
Ваше пријаве са контакт подацима можете послати на info@rars-msp.org најкасније до 17. априла 2020. године након чега ћете добити детаљна упутства о начину реализације обука.
За додатне информације можете нас контактирати и на 051/222-120.