Позив за учешће на радионици и б2б сусретима о дигиталној трансформацији предузећа

Развојна агенција Републике Српске, у оквиру Европске мрежа предузетништва Републике Српске, позива све заинтересоване пословне субјекте да учествују на радионици о дигиталној трансформацији (ДТ) у предузећима, коју организује Институт Михајло Пупин (Центар за истраживање развоја науке и технологије) у оквиру пројекта Policy Anwers: Research&Innovation Policy making, implementation and Support in the Western Balkans, 27.3.2023. у великој Сали, Института Михајло Пупин, Волгина 15, Београд у термину од 10 -15 часова, укључујући и паузу за ручак од сат времена.

Након радионице, од 15 -17 часова биће организовани б2б сусрети између предузећа која нуде дигитална рјешења и оних која их траже, независно од сектора у којима послују.

Предузећа се могу пријавити и за радионицу о дигиталној трансформацији и за б2б сусрете. На догађају ће учествовати предузећа из Републике Српске и Србије.

Радионицу ће водити сертификовани консултанти Центра за дигиталну трансформацију, који су до сада у преко 60 предузећа провели дигиталну трансформацију (ДТ). На овој радионици ће кроз интерактивни рад предузетници и менаџери у предузећима добити одговоре на следећа питања са којима се уобичајено сусрећу пре него што закораче у дигиталну трансформацију или су на њеном почетку:

Шта тјера савремене компаније да проведу дигиталну транформацију?
Који су трендови дигиталне трансформације у области:

  • унапређење производа и услуга,
  • Маркетинга и односа са купцима,
  • односа са запосленима и организациона култура,
  • промјене пословних модела,
  • промјене пословних процеса,
  • како поставити дигиталну стратегију и приступити дигиталној трансформацији, одакле почети?
  • Како доћи до финансијских средстава за дигиталну трансформацију.

Регистрација за радионицу и б2б је обавезна најкасније до 24.3. (петак) на линку: forms.gle/G5bU7shePZ1HugzS7

Европска мрежа предузетништва Републике Српске стоји на располагању потенцијалним учесницима за сва додатна питања путем имејла: een@rars-msp.org

ПРИЛОГ: