Позив за учешће на пословним сусретима „Agro Organic B2B“

Центар за органску производњу Селенча, Србија, у сарадњи са Европском предузетничком мрежом и Војвођанским кластером органске пољопривреде, а уз подршку Покрајинског секретаријата за пољопривреду, водопривреду и шумарство, организује 25.09.2015. године 9. Форум о органској производњи са темом „Пласман органских производа на домаћем и међународном тржишту“.

Циљна група су произвођачи и продавци у секторима органске хране и пића, органског сјемена и садног материјала, заштитне опреме у органској пољопривреди, органских гнојива, пољопривредних машина и опреме, паковања, обновљивих извора енергије, опреме за прераду и пластеничку/стакленичку производњу, примјењене науке и истраживања, иновативних технологија у органској пољопривреди, партнерске сарадње у оквиру пројеката финансираних од стране ЕУ.

Заинтересовани за учешће на пословним сусретима могу се регистровати и заказати састанак на веб адресу http://agroorganicb2b.talkb2b.net a више информација могу добити од Владимира Никића, представника ЕЕН тима са Универзитета у Новом Саду путем електронске поште: een-srbija@uns.ac.rs или телефоном на број +387 63 11 33 012.