„Основе управљања финансијама и израда финансијског плана“ тема четврте радионице у оквиру Акцелератор програма

Учесници Акцелератор програма који Развојна агенција Републике Српске организује на Економском факултету у Палама, у претходна два дана учили су са предавачем Марком Мартићем о „Основама управљања финансијама и изради финансијског плана“. Учесници су са предавачем прошли кроз неколико области које се односе на начин планирања прихода, расхода, трошкова и инвестиција, боље разумијевање управљања финансијама, процјена новчаних токова, као и кључним показатељима за управљање финансијама које ће помоћи при изради њиховог пословног плана.

У програму учествује 11 појединаца и тимова који ће у наредна два мјесеца уз подршку стручних предавача и ментора проширити своје знање и стећи нове предузетничке вјештине које ће им помоћи да реализују и унаприједе своју пословну идеју.
Програм организује Развојна агенција Републике Српске у сарадњи са Универзитетом у Источном Сарајеву – ОЈ Економски факултет Пале, Заводом за запошљавање Републике Српске, Градском развојном агенцијом Источно Сарајево, те општинама Пале, Источно Ново Сарајево, Источна Илиџа, Трново, Соколац и Источни Стари Град.