Одржан Сајам ученичког предузетништва

Након Бање Луке, јуче је и у Сарајеву одржан 11. Сајам ученичког предузетништва, који организује „Business Innovation Program (БИП).  На сајму се представило 90 ученичких компанија и око 600 ученика и 40 наставника средњих школа из БиХ који су у протеклој години прошли кроз програм за обуку на пољу започињања властитог посла. 
Учесници сајма, који је био такмичарског карактера, имали су прилику да изложе резултате свог једногодишњег пословања, да се међусобно упореде, тестирају своју конкурентност и прошире мрежу контаката.
Представнице Агенције учествовале су у раду жирија који је имао задатак да одабере по три најуспјешније компаније у категоријама: најбољи пословни план, најбољи штанд или лого и најбољи производ или услуга као и три компаније у свим категоријама.
Три најбоље компаније у свим категоријама, према мишљењу жирија, су предузећа „Буба “ из Сребренице , „ППТ“ из Оџака и „Synatix“ из Маглаја који су награђени учешћем на љетном кампу који ће се у јуну одржати у Сутомору у Црној Гори.