Оглашена продаја 62 парцеле у Агроиндустријској зони Нова Топола

Град Градишка објавио је оглас о продаји неизграђеног грађевинског земљишта у Агроиндустријској зони Нова Топола, усменим јавним надметањем.

Ради се о 62 парцели различите површине и са различитом цијеном по м2. Објекти који би се градили на тим парцелама намијењени су занатским дјелатностима, сервисним центрима, складиштима, комерцијалним дјелатностима, трговини на велико, а могућа је градња бензинске пумпе, и индустријских и енергетских објеката.

У цијене су урачунати трошкови уређења грађевинског земљишта.

Учесници лицитације могу бити страна и домаћа правна лица. Лицитација је заказана за 18. фебруар 2021. године. Све детаље огласа погледајте ОВДЈЕ.

Агроиндустријска зона Нова Топола, површине 144 ха, налази се 10 км од центра Градишке, уз регионални пут Градишка-Бањалука, док је од аутопута Градишка-Бањалука удаљена 7 км.

У овој индустријско-пословној зони, која је у цјелости у власништву Града Градишка, највећа парцела површине је 41.079 м2, док најмања има 1.693 м2.

Што се тиче комуналне инфраструктуре, зона је опремљена водом, канализацијом, струјом, телефонском везом и интернетом. Цесте унутар зоне су у изградњи.

Извор: www.ekapija.com