Обука ментора практичне наставе

У оквиру пројекта „Гастрофокус“ који се финансира кроз програм Прилика плус који проводи Републичка агенција за развој малих и средњих предузећа, a финансијски подржава Влада Швајцарске, у Бањој Луци организована је обука за  менторе практичне наставе из области угоститељства. Обуку је организовала Градска развојна агенција Бања Лука која проводи активности у оквиру пројекта „Гастрофокус“.
Обуку, одржану 24. септембра у просторијама Угоститељско-трговинско-туристичке школе Бања Лука, водио је професор из те школе Предраг Тошић. Обука је била намијењена радницима угоститељских објеката који су у директној вези са ученицима који обављају практичну наставу, али и свим заинтересованим који имају жељу да стекну професионална искуства у менторском раду са ученицима.
Радионица је одржана са циљем стицања неопходних вјештина из савремених, психолошко-педагошких теорија, као и модела наставе за менторско вођење практичне наставе у угоститељским објектима. Свим учесницима биће уручене потврде о успјешном завршетку обуке за менторе.