Образовни ријалити шоу „Мој бизнис“ од 13. октобра на РТРС

Образовни ријалити шоу Радио телевизије Републике Српске – „Мој бизнис“ почиње са емитовањем у сриједу, 13. октобра, у 20:10 часова. Партнери Јавном РТВ сервису РС у овом пројекту су Републичка агенција за развој малих и средњих предузећа, Привредна комора РС и Универзитетски предузетнички центар Бања Лука.
Овај пројекат одличан је начин да се подстакну, првенствено млади људи, да своје креативне идеје претворе у исплатив посао. Кроз занимљиву и забавну форму, ријалити шоу провешће гледаоце кроз комплетан поступак покретања бизниса – од идеје до предузећа и практично им показати да добра пословна идеја, рад и упорност дају резултат.
На аудиције за учешће у серијалу, широм Републике Српске, пријавило се 118 такмичарских парова. На основу оцјене стручног жирија, у такмичарски дио шоа ушло је 12 парова. Ко ће од њих најбоље одговорити изазовима покретања бизниса и ући у финале, оцијениће стручни жири. А ко ће од четири финална пара добити главну награду и покренути сопствени посао, одлучиће гледаоци.