Нови циклус обука за менаџере у индустрији намјештаја и прераде дрвета

Први образовни модул у оквиру пројекта “Развијање лидерства и стручних вјештина у индустрији намјештаја и прераде дрвета” одржаће се у од 07. до 10. 09. у Бањој Луци. Пројекат проводи Републичка агенција за развој малих и средњих предузећа у сарадњи са Центром за обуке “Формат”, а подржава Влада Швајцарске као дио активности програма Прилика плус.

Обуку ће водити предавачи Центра за развој и сарадњу са сједиштем у Билу (Швајцарска) у сарадњи са домаћим стручњацима који су успјешно завршили исту обуку током првог круга реализације пројекта.

Током овог модула ће се обрадити теме из области пословног менаџемента и маркетинга, укључујући и људске ресурсе, организацију и комуникацију. Обука је намијењена полазницима из средњег нивоа менаџементу у индустрији намјештаја и прераде дрвета без обзира на пословни профил, те за менаџере производње, продукт и маркетинг менаџере, менаџере људских ресурса, продаје, логистике, квалитета.

Други круг обука реализоваће се кроз четири образовна модула од којих ће сваки трајати по четири дана а предавања ће се одржати у Бањој Луци и Мостару. Завршни, пети модул, биће реализован у Центру за развој и сарадњу у Билу (Швајцарска) током маја и јуна наредне године.