Међународни пословни сусрети Torino Fashion Match 2023

Развојна агенција Републике Српске, у оквиру Европске мреже предузетништва, позива заинтересоване пословне субејте да учествују на пословним сусретима за текстилну и модну индустрију, дизајн и креативне индустрије у Торину, Италија. Осми по реду пословни сусрети биће одржани у периоду од 28. до 30. јуна 2023. године.

Међународни пословни сусрети Torino Fashion Match 2023 одржавају се у оквиру Torino Fashion Week -а: међународног формата модних ревија и пословних прилика, намијењених новим модним талентима, производним компанијама и малим и средњим текстилним предузећима из цијелог свијета!

Догађај представља јединствену прилику за сусрет појединаца/компанија које се баве текстилном и модном индустријом, са циљем проналажења партнера на иностраним тржиштима, остваривања пословне сарадње, као и позиционирања на страним тржиштима.

Torino Fashion Match 2023 је намијењен:

  • Модним дизајнерима, стартаповима, иновативним брендовима;
  • МСП: произвођачима у текстилној индустрији и индустрији аксесоара;
  • Малопродајама, дистрибутерима, агентима и заступницима;
  • ПР агенцијама, маркетинг и бизнис експертима;
  • Потенцијалним купцима;
  • Пружаоцима ИКТ услуга за модну индустрију,
  • Инвеститорима заинтересованим за модну индустрију и улагања у женско предузетништво итд.

Учешће на пословним сусретима је бесплатно, а неопходно је регистровати се најкасније до 22. јуна 2023. године. Након регистровања потребно је креирати пословни профил и заказати жељене састанке чије је предвиђено трајање до 30 минута.

Регистрација и више информација о самом догађају доступни су на страници: torino-fashion-match-2023.b2match.io

Европска мрежа предузетништва Републике Српске стоји на располагању потенцијалним учесницима за сва додатна питања путем имејла: een@rars-msp.org