Менторинг услуге: Инфо дан за предузећа

Републичка агенција за развој малих и средњих предузећа и Градска развојна агенција Бања Лука организују Инфо дан Јавног позива за провођење стандардизоване услуге менторинга за микро, мала и средња предузећа.

Услуга менторинга је намијењена микро, малим и средњим предузећима у циЉу пружања подршке несметаном развоју и смањењу броја неуспјешних предузећа, кроз пружање свеобухватне и благовремене подршке корисницима. Стандардизовани  сет услуга за микро, мала и средња предузећа у 2018. години реализује се преко локалних развојних агенција и јединица локалних  самоуправа, које имају своје сертификоване менторе.

Методологија стандардизоване услуге менторинга јасно дефинише све кораке и активности у реализацији менторинга (управљање шемом, рад на терену, број посјета, активности у оквиру сваке посјете, вријеме предвиђено за припрему плана и извјештавање) и то кроз водиче: Општи водич за менторинг, Водич за менторинг за почетнике и Водич за менторинг зрелих предузећа.

Услуга се односи на бесплатан менторинг за новооснована микро, мала и средња предузећа која послују до три године и зрела предузећа са пословањем дужим од 3 године, а која се налазе у критичном тренутку за њихов даЉи развој или опстанак на тржишту.

Презентација ће се одржати у сриједу 13.06.2018. године са почетком у 12 часова у сали Градске развојне агенције, адреса Јосифа Панчића  8.

Молимо да ваше присуство презентацији потврдите на email: brana.babic@cidea.org или телефон +387 51 433 460, контакт особа Брана Бабић.