Конференција и пословни (b2b) сусрети “МЕЂУНАРОДНИ ФОРУМ О МАШИНСТВУ И ИНЖИЊЕРИНГУ ИНДУСТРИЈСКИХ ОБЈЕКАТА 2015” у Бечу

Међународни форум о машинству и инжињерингу индустријских објеката 2015

Конференција, пословни (B2B) састанци и пројектне посјете

17-18. новембар2015, Федерална економска комора Аустрије, Беч

Конференција и пословни (b2b) сусрети “МЕЂУНАРОДНИ ФОРУМ О МАШИНСТВУ И ИНЖИЊЕРИНГУ ИНДУСТРИЈСКИХ ОБЈЕКАТА2015” у Бечу пружиће изузетну могућност за компаније из Европе и даље да науче више о посљедњим трендовима у технологији, да размијене знања и стручност и да се сретну са перспективним добављачима, купцима, као и новим пословним партнерима.
ОТВОРЕНО за регистрацију до 3. новембра 2015 путем линка

https://www.b2match.eu/machinery2015

Зашто учествовати?

Позивамо вас да:

    • Стекнете знања о новим тржиштима
    • Подијелите пројектне идеје
    • Проширите вашу међународну мрежу налазећи партнере за нове пословне могућности

Први дан ће се састојати од информисања о посљедњим технологијама и упознавања међународних компанија, као и нових пословних могућности прије подне и индивидуалних пословних (b2b) састанака послије подне. Други дан су организоване пројектне посјете.
Важне информације

Учешће на конференцији је бесплатно – регистрација за догађај је, међутим, обавезна. Сви сараднички профили ће бити објављени online и промовисани у Европи.

За додатне информације о програму посјетите страницу https://www.b2match.eu/machinery2015 или контактирајте вашег локалног партнера из Европске мреже предузетништва:

Европска мрежа предузетништва у Републици Српској (ЕУНОРС), Босна и Херцеговина:

Републичка агенција за развој малих и средњих предузећа www.rars-msp.org

Догађај организујуAdvantage Austria и Европска мрежа предузетништва у Аустрији, подржан од стране Аустријске агенције за промоцију истраживања(FFG) IGO-international (иницијатива подржана од стране аустријског Министарства науке, истраживања и економије и Федералне привредне коморе Аустрије).