Завршен менторинг за почетнике у послу

Посљедња менторинг сесија у оквиру Акцелератор програма који Развојна агенција Републике Српске реализује у Требињу одржана је данас.

Учесници програма презентоваће своје пословне идеје на Избору најбољих пословних идеја који ће се одржати 20. октобра. Најбоље пословне идеје биће награђене вриједним новчаним и неновчаним наградама.

Акцелератор програм намијењен је почетницима у пословању који имају иновативне идеје и желе покренути властити посао, било да је ријеч о производној дјелатности или сектору услуга. Програм се проводио два мјесеца и обухватао је бесплатну обуку током које су учесници добили знања и вјештине потребне за пословни успјех, бесплатну савјетодавну подршку ментора са предузетничким искуством и знањем из  одређених области, а на располагању им је и подршка у проналаску додатних извора финансирања и повезивање са потенцијалним партнерима у земљи и иностранству.

Програм у Требињу Развојна агенција Републике Српске реализује у сaрадњи са Градом Требиње, Развојном агенцијом града Требиња, Општином Билећа, Општином Гацко и Заводом за запошљавање Републике Српске.