Завршене аудиције за избор такмичара у серијалу „Наш бизнис“

Аудицијом у Градишци, која је одржана синоћ, завршен је циклус интервјуа на којима је стручни жири имао задатак да одабере такмичаре који ће учествовати у овогодишњем серијалу РТРС „Наш бизнис“. Партнери јавном сервису Републике Српске у овом пројекту су и Републичка агенција за развој малих и средњих предузећа, Привредна комора РС, Предузетнички центар универзитета у Бањој Луци, Иновациони центар Бања Лука и Економски факултет Бања Лука.

И ове године за учешће у серијалу пријавио се велики број парова са занимљивим пословним идејама, а ко ће од њих освојити вриједну новчану и робне награде и покренути бизнис, биће познато крајем године када ће се серијал емитовати.

Стручни жири наредних дана сумираће оцјене са аудиција и изабрати такмичарске парове. Они који буду имали највише среће, односно чија пословна идеја, према оцјени жирија, буде имала највећи потенцијал биће суочени са бројним изазовима. Пред њима је нимало лак задатак да убиједе жири да имају најбољу пословну идеју, али и да освоје симпатије гледалаца од чијег ће гласа такође зависити побједник.