Други позив за подношење приједлога за додјелу бесповратних средстава

Програм за локалну самоуправу и економски развој EU Prolocal објавио је Други позив за достављање приједлога пројеката за учешће на конкурсу за додјелу бесповратних средстава. Укупна вриједност бесповратних средстава која ће се додијелити овим позивом је 1.955.830,00 КМ тј. 1.000.000 евра.
Средства су намијењена развојним партнерствима за пројекте који су усмјерени на јачање управљачких капацитета општина за економски опоравак и развој на основу увођења релевантних инструмената, локализације Акта у малом бизнису, као и међуопштинске сарадње као мултипликатора постојећих добрих пракси и јачање сарадње између јавног и приватног сектора при провођењу мјера економског опоравка и привредног развоја на основу партнерстава за промоцију иновација и јавно-приватног дијалога.
Локалне заједнице у којима се могу реализовати пројектне идеје су: Приједор, Прњавор, Дервента, Градишка, Лакташи, Козарска Дубица, Србац, Зеница, Грачаница, Брчко, Теслић, Тешањ, Жепче, Посушје, Широки Бријег, Груде, Љубушки , Прозор-Рама, Јабланица и Коњиц.
Апликације се подносе најкасније до 26. маја 2017. године до  16:00 часова.
Више детаља и све потребне обрасце можете преузети ОВДЈЕ.