Договaрaно укључивање предузетника и пољопривредника у пројекат „Јавно-приватни дијалог и партнерство“

У оквиру пројекта „Јавно-приватни дијалог и партнерство“ који на подручју Сребренице, Братунца и Милића реализује Републичка агенција за развој малих и средњих предузећа, а подржава УНДП, претходна три дана  су у овим општинама одржани састанци са предузетницима, удружењима пољопривредника  и пољопривредним произвођачима.
Учесници састанака упознати су са активностима и предвиђеним резултатима пројекта чији је циљ успостављање функционалног форума јавно-приватног дијалога који ће допринијети реформама које промовишу унапређење пословне климе погодне за инвестиције, развој приватног сектора и економски раст.
Предузећа и удружења која су представници Агенције и наведених општина посјетили односе се на секторе дефинисане пројектом, а тичу се производње и прераде воћа и поврћа (малине, јагоде, купине ), мљекарства (удружења мљекара и задруге)  и индустрије (метална, дрвна и сл).
Договорене су даље активности у оквиру пројекта, те анимирана предузећа из сектора које подржава пројекат, а која ће бити одабрана за учешће у пројекту.