Договаране активности за провођење Акта о малом бизнису

Четврти координациони састанак радне групе за примјену принципа дефинисаних у Акту о малом бизнису у БиХ у чијем раду учествује и Републичка агенција за развој малих и средњих предузећа, одржана је јуче у Зворнику.
На састанку је договарана реализација конкретних активности које су дефинисане акционим плановима  за провођење Акта о малом бизнису за период 2017-2018. година, а које ће се реализовати у наредном периоду уз подршку EU ProLocal програма. Циљ је подршка приоритетима које су дефинисали представници привреде и локалних заједница као што је подршка процесу јавно-приватних консултација у изради стратегије женског предузетништва, подршка start-up предузећима исл.
Разговарано је и о подршци координационим састанцима који ће се организовати са релевантним институцијама како би се обезбиједило разумијевање, подршка и учешће у реализацији договорених активности, као и праћење и оцјена реализације тих активности.
Састанку су присуствовали и представници Министарства индустрије, енергетике и рударства РС, Владе Брчко дистрикта и Федералног министарства развоја, предузетништва и обрта.