Директор РАРС посјетио Агенцију за развој МСП Добој

Директор Републичке агенције за развој малих и средњих предузећа Маринко Ђукић посјетио је у петак Агенцију за развој МСП Добој како би се упознао са посљедицама катастрофалне поплаве која је погодила ову агенцију, Град Добој, али и цијели регион.

Просторије агенције претпрјеле су велику материјалну штету, али су сви запослени добро и на вријеме су успјели да напусте агенцију. Тренутно су ангажовани на чишћењу просторија, а Aгенција би у наредном периоду, како је то и законом предвиђено, требала учествовати у снимању стања у области малих и средњих предузећа на подручју Добоја након поплаве.

Директор Републичке агенције за развој малих и средњих предузећа Маринко Ђукић обећао је адекватну подршку колегама у Добоју како би се њихова канцеларија што прије ставила у функцију. Наредних дана он ће посјетити и локалне развојне агенције у другим општинама које су погођене поплавама.

Директор добојске агенције Предраг Ђурић захвалио је господину Ђукићу на пријатељској и колегијалној посјети.

– Овај хумани гест показује да нисмо сами у овим околностима катастрофалних поплава које су нас задесиле. Надамо се да ћемо заједно у наредном периоду реализовоати активности како на обнови Агенције у Добоју, тако и малих и средњих предузећа у Добоју и цијелој Републици Српској – истакао је Ђурић.