Директор РАРС посјетио Агенцију за развој малих и средњих предузећа Бијељина

Директор Републичке агенције за развој малих и средњих предузећа Маринко Ђукић са сарадницима јуче је посјетио Агенцију за развој малих и средњих предузећа Бијељина.
Осим редовних састанака који се одржавају током године са локалним развојним агенцијама и надлежним органима јединица локалне самоуправе, Агенција редовно организује посјете и састанке са локалним агенцијама у циљу сагледавања могућности и планирања заједничких активности и пројеката.
На састанку је разговарано о моделима и искуствима у имплементацији подстицаја за МСП и предузетнике на локалном нивоу, развоју индустријских зона, проблемима предузећа која су  захваћена прошлогодишњим поплавама и датој подршци тим предузећима. Такође је разговарано и о учешћу у актуелним међународним пројектима и другим темама.
Директор РАРС, Маринко Ђукић и директор Агенције за развој МСП Бијељина Славиша Јовановић закључили су да ће се водити рачуна о заједничком организовању обука, семинара, конференција и пројеката, развијању Европске предузетничке мреже Републике Српске – ЕУНОРС са равномјернијом покривеношћу свих општина и њихових предузећа.