Гордан Илинчић

„Прије аплицирања на Акцелератор пилот програм, пословна идеја „информативни стоматолошки портал дентал4у.ба“ била је тек у повојима. Портал је већ био функционалан и имао је завидну базу посјетилаца и корисника те одређене пословне моделе, но не и јасан и прецизан бизнис план за даљи развој.
Управо захваљујући сјајно конципираним едукацијама и менторским сесијама током цијелог Акцелератор пилот програма, стекли смо и више него потребна знања везана за писање и развој бизнис плана, успут створивши јаснију слику онога шта портал заправо може бити и шта може пружити својим корисницима.
Захваљујући и више него корисним савјетима, успјешно смо кориговали неколицину пословних модела, а све то помогло нам је и при освајању једне од награда и уласком у пословни инкубатор Иновационог Центра Бања Лука (ИЦБЛ), гдје се и данас налазимо. Такође, знање стечено захваљујући Акцелератор пилот програму  помогло нам је и у освајању неколицине других стартап челенџ награда, међу којима је и треће мјесто на M:tel Playground изазову.“

Гордан Илинчић, www.dental4u.ba, Бања Лука