Виртуелни пословни сусрети у области производње хране

Европска мрежа предузетништва – Привредна комора Србије и Развојна агенција Републике Српске у сарадњи са Асоцијацијом за промоцију српске хране и другим партнерима, Вас позивају да узмете учешће на међународним пословним сусретима који ће се одржати онлајн 24. и 25. новембра, током виртуелног сајма и конференције висококвалитетне хране BELGRADE FOOD SHOW 2020. Због свог значаја у повезивању српских и регионалних произвођача са домаћим и иностраним купцима, а имајући у виду прије свега безбједност учесника, овогодишњи BELGRADE FOOD SHOW 2020 ће бити одржан као онлајн догађај, који ће окупити кључне институције, водеће европске експерте из области хране, као и најбоље произвођаче из Србије и региона. Купци ће, након регистрације, имати прилику да на једном мјесту претраже профиле свих учесника и да на једноставан и брз начин закажу састанке, направе свој лични распоред и успоставе сарадњу са водећим произвођачима висококвалитетне хране у Србији и региону. Произвођачима се пружа прилика да представе своје производе на најбољи могући начин и да се повежу са најзначајнијим европским и регионалним купцима специјализованим за висококвалитетне прехрамбене производе.

Учешће на б2б састанцима је бесплатно, регистрација је отворена до 23. новембра и врши се путем платформе: https://belgrade-food-show-b2b-2020.b2match.io/.

Уколико сте заинтересовани да, из канцеларије или код куће, откријете српску и регионалну индустрију висококвалитетне хране или се повежете са водећим купцима из овог сектора, онлајн састанци за вријеме виртуелног сајма овогодишњи BELGRADE FOOD SHOW 2020 су право мјесто за то.

Европска мрежа предузетништва Републике Српске стоји на располагању заинтересованим пословним субјектима за сва додатна питања и помоћ путем имејла: een@rars-msp.org