Велико интересовање за Акцелератор програм у Билећи

Више од 50 будућих предузетника са пословним идејама и жељом да покрену властити посао, присуствовало је данас у Билећи инфо дану на којем је Републичка агенција за развој малих и средњих предузећа представила Акцелератор програм. Ријеч је о програму подршке иновативним почетницима у послу који ће Агенција у сарадњи са Општином Билећа и Агенцијом за развој малих и средњих предузећа града Требиња реализовати током октобра, новембра и децембра у Билећи.
Подршка обезбјеђена овим програмом обухвата: бесплатну обуку током које учесници добијају знање потребно за пословни успјех, бесплатну савјетодавну подршку ментора са предузетничким искуством и знањем из одређених области, административну и техничку подршку за коришћење средстава из различитих  програма финансирања, могућност представљања пословних планова потенцијалним инвеститорима, промоцију и међународно повезивање.
Јавни позив за пријаву заинтересованих отворен је до 9. октобра 2019.
Најуспјешније појединце или тимове Агенција ће на крају циклуса наградити.
Учесницима инфо дана обратили су се директор Републичке агенције за развој малих и средњих предузећа Маринко Ђукић, менаџер Општине Билећа Михајло Вујовић и директор Агенције за развој малих и средњих предузећа града Требиња Дражен Бошковић.