Б2Б сусрети у оквиру „SEE Automotive Conference – Connect & Supply 2020“

Развојна агенција Републике Српске, као координатор Европске мреже предузетништва у Републици Српској, позива све заинтересоване пословне субјекте да учествују на Међународним пословним сусретима у оквиру конференције  “SEE Automotive Conference – Connect and Supply 2020″ који ће бити одржани онлајн 19. и 20. маја 2020. године.
Овогодишња конференција фокусираће се на то како ОЕМ реагују у кризним периодима, каква је реакција ТIER1 добављача, како одржати нове технологије, утицај кризе на ланац добављача, иновације и предузетништво у доба кризе, аутомобилска индустрија у будућности и друге актуелне теме.
Циљ конференције је да окупи и повеже ОЕМ и TIER1&2 добављаче и  релевантне институције како би се унаприједио развој аутомобилске индустрије у региону.
Ова конференција је један од најзначајнијих пословних и експертских сусрета у сфери аутомобилске индустрије за овај дио Европе и представља могућност за учеснике да сазнају новитете и трендове у индустрији, као и планове произвођача у аутомобилској индустрији.
Рок за пријаву на Б2Б сусрете је 18.05.2020. године, а регистрација и више информација о самом догађају доступно је на сљедећем линку: seeautomotive2020.talkb2b.net

Европска мрежа предузетништва Републике Српске стоји на располагању свим заинтересованим пословним субјектима за сва додатна питања путем имејла: een@rars-msp.org