Бесплатан тренинг за власнике малих и средњих предузећа

Републичкa агенцијa за развој малих и средњих предузећа у сарадњи са Иновационимцентром Бања Лука и Удружењем тренера ЦЕФЕ организује циклус бесплатних тренинга ПроНет.
ПроНет је програм тренинга за власнике малих и средњих предузећа, која броје више од пет и мање од 25 запослених, а желе да развију свој посао и постану конкурентнији. Развијен је како за производна, тако и за трговачка и услужна мала и средња предузећа од стране Министарства за економску сарадњу и развој Савезне Републике Њемачке.
Програм се састоји од четири модула од којих сваки траје два дана по четири сата дневно. Прва два модула, „Провјера здравственог стања фирме“ и „Маркетинг“ биће одржани у периоду од 26. – 29. јуна, а „Управљање информацијама“ и „Управљање трошковима“ од 03. – 06. јула 2012. године у Иновационом центру Бања Лука.
Циљ тренинга је повећање нивоа продуктивности и профитабилности малих и средњих предузећа кроз употребу врхунске технологије, која омогућава производњу у складу са међународним стандардима квалитета и заштите околине.
Позивамо све заинтересоване да пошаљу пријаве на адресу trening@icbl.ba и побољшају процес доношења одлука као и да се мотивишу да ефикасније управљају својим бизнисом.