Vodiči EC
Vodič za EU program COSME

Vodič za EU program HORIZON 2020

Pristup finansijama - Program za razvoj preduzeća i inovacija Zapadnog Balkana

23.03.2017

Privrednom savjetu opštine Gradiška predstavljene mogućnosti EUNORS-a

Model Evropske mreže preduzetništva Republike Srpske (EUNORS) i mogućnosti koje domaćim preduzećima pruža članstvo u ovoj asocijaciji, članovima Privrednog savjeta opštine Gradiška predstavio je rukovodilac Odjeljenja za koordinaciju Evropske mreže preduzetništva Bojan Ćudić.
Konstitutivna sjednica Privrednog savjeta održana je 21. marta 2017. godine, a osnovan je sa namjerom da se uspostavi konkretan okvir za upravljanje lokalnim ekonomskim razvojem i unaprijedi poslovno okruženje na području opštine.

21.03.2017
Javni poziv za realizaciju novih investicija

U okviru projekta „Lokalni integrisani razvoj“ (LIR), raspisan je javni poziv za iskazivanje interesa za podrškom u realizaciji novih investicija u Bosni i Hercegovini, u 2017. godini.

Saznaj više o ovoj vijesti

16.03.2017
Studenti učili osnove poslovnog planiranja

U organizaciji Republičke agencije za razvoj malih i srednjih preduzeća (RARS) u Banjoj Luci se danas održava radionica o temi “Testiranje poslovne ideje preduzetnika – izrada poslovnog plana” koja je namijenjena studentima, potencijalnim preduzetnicama. Cilj radionice je podsticanje omladinskog preduzetništva u Republici Srpskoj.

Saznaj više o ovoj vijesti

15.03.2017
Poslovni susreti za građevinare u Beču

Republička agencija za razvoj malih i srednjih preduzeća kao koordinator Evropske mreže preduzetništva u Republici Srpskoj i Evropska mreža preduzetništva u Austriji pozivaju sve zainteresovane poslovne subjekte na konferenciju i poslovne susrete pod nazivom BUDUĆNOST GRADNJE (engl. THE FUTURE OF BUILDING), koji će se održati 17. i 18. maja 2017. godine u Beču.

Saznaj više o ovoj vijesti

14.03.2017
Opština Stanari osniva lokalnu razvojnu agenciju

Direktor Republičke agencije za razvoj malih i srednjih preduzeća Marinko Đukić sa saradnicima razgovarao je danas u Banjoj Luci sa predstavnicima Opštine Stanari o inicijativi ove lokalne zajednice da osnuje agenciju za razvoj.

Saznaj više o ovoj vijesti

Anketa

Koje od navedenih usluga agencije bi vam bile najkorisnije?

1. Edukacije (stručno obrazovanje)
2. Investicione usluge
3. Savjetovanje o poslovanju