23.03.2017

Привредном савјету општине Градишка представљене могућности ЕУНОРС-а

Модел Европске мреже предузетништва Републике Српске (ЕУНОРС) и могућности које домаћим предузећима пружа чланство у овој асоцијацији, члановима Привредног савјета општине Градишка представио је руководилац Одјељења за координацију Европске мреже предузетништва Бојан Ћудић.

Сазнај више о овој вијести

16.03.2017

Студенти учили основе пословног планирања

У организацији Републичке агенције за развој малих и средњих предузећа (РАРС) у Бањој Луци се данас одржава радионица о теми “Тестирање пословне идеје предузетника – израда пословног плана” која је намијењена студентима, потенцијалним предузетницама. Циљ радионице је подстицање омладинског предузетништва у Републици Српској.

Сазнај више о овој вијести

15.03.2017

Пословни сусрети за грађевинаре у Бечу

Републичка агенција за развој малих и средњих предузећа као координатор Европске мреже предузетништва у Републици Српској и Европска мрежа предузетништва у Аустрији позивају све заинтересоване пословне субјекте на конференцију и пословне сусрете под називом БУДУЋНОСТ ГРАДЊЕ (енгл. THE FUTURE OF BUILDING), који ће се одржати 17. и 18. маја 2017. године у Бечу.

Сазнај више о овој вијести

14.03.2017

Општина Станари оснива локалну развојну агенцију

Директор Републичке агенције за развој малих и средњих предузећа Маринко Ђукић са сарадницима разговарао је данас у Бањој Луци са представницима Општине Станари о иницијативи ове локалне заједнице да оснује агенцију за развој.

Сазнај више о овој вијести

27.02.2017

Почела реализација пројекта ACCELERATOR

Представници Републичке агенције за развој малих и средњих предузећа, учествовали су од 20.-21. Фебруара 2017. у Светом Ђорђу, у Румунији, на првом састанку партнера у пројекту ACCELERATOR и конференцији под називом “Унапређивање пословне подршке малим и средњим предузећима у Дунавској регији”, чиме је обиљежен почетак реализације пројекта.

Сазнај више о овој вијести

27.02.2017

Пријавите се на радионицу „Тестирање пословне идеје предузетника - израда пословног плана“

С циљем подстицања омладинског предузетништва у Републици Српској, Републичка агенција за развој малих и средњих предузећа организује радионицу о теми „Тестирање пословне идеје предузетника - израда пословног плана“.

Сазнај више о овој вијести

22.02.2017

У Добоју почела обука за идентификацију и припрему пројеката

Данас је у Добоју почела тродневна обука из области идентификације и припреме развојних пројеката коју проводи Републичка агенција за развој малих и средњих предузећа.

Сазнај више о овој вијести

20.02.2017

Уписна политика по мјери привреде

Директор Републичке агенције за развој малих и средњих предузећа Маринко Ђукић представио је на данашњој конференцији „Уписна политика у средње образовање у функцији развоја Републике Српске", резултате програма Прилика плус чији је главни циљ да смањи јаз између потреба предузећа за радном снагом одређених знања и онога шта тржиште тренутно нуди.

Сазнај више о овој вијести

17.02.2017

Директор Ђукић посјетио Пословну зону Бања Лука

Директор Републичке агенције за развој малих и средњих предузећа Маринко Ђукић са сарадницима посјетио је јуче Пословну зону Бања Лука гдје је са директором зоне Сашом Панићем разговарао о условима у којима зона послује и проблемима са којима се тренутно суочава.

Сазнај више о овој вијести

17.02.2017

РАРС на конференцији о омладинском предузетништву

Представница Републичке агенције за развој малих и средњих предузећа Маја Кнежевић учествовала је у раду конференције о омладинском предузетништву коју је организовао Иновациони центар Бања Лука у сарадњи са Колектив – Посао.ба и агенцијом Борам, а под покривитељством канцеларије специјалног представника Европске уније у БиХ.

Сазнај више о овој вијести

Анкета

Које од наведених услуга агенције би вам биле најкорисније?

1. Едукације (стручно образовање)
2. Инвестиционе услуге
3. Савјетовање у пословању