Vodiči EC
Водич за ЕУ програм COSME

Водич за ЕУ програм HORIZON 2020

Приступ финансијама - Програм за развој предузећа и иновацијa Западног Балкана

23.03.2017

Привредном савјету општине Градишка представљене могућности ЕУНОРС-а

Модел Европске мреже предузетништва Републике Српске (ЕУНОРС) и могућности које домаћим предузећима пружа чланство у овој асоцијацији, члановима Привредног савјета општине Градишка представио је руководилац Одјељења за координацију Европске мреже предузетништва Бојан Ћудић.
Конститутивна сједница Привредног савјета одржана је 21. марта 2017. године, а основан је са намјером да се успостави конкретан оквир за управљање локалним економским развојем и унаприједи пословно окружење на подручју општине.

21.03.2017
Јавни позив за реализацију нових инвестиција

У оквиру пројекта „Локални интегрисани развој“ (ЛИР), расписан је јавни позив за исказивање интереса за подршком у реализацији нових инвестиција у Босни и Херцеговини, у 2017. години.

Saznaj više o ovoj vijesti

16.03.2017
Студенти учили основе пословног планирања

У организацији Републичке агенције за развој малих и средњих предузећа (РАРС) у Бањој Луци се данас одржава радионица о теми “Тестирање пословне идеје предузетника – израда пословног плана” која је намијењена студентима, потенцијалним предузетницама. Циљ радионице је подстицање омладинског предузетништва у Републици Српској.

Saznaj više o ovoj vijesti

15.03.2017
Пословни сусрети за грађевинаре у Бечу

Републичка агенција за развој малих и средњих предузећа као координатор Европске мреже предузетништва у Републици Српској и Европска мрежа предузетништва у Аустрији позивају све заинтересоване пословне субјекте на конференцију и пословне сусрете под називом БУДУЋНОСТ ГРАДЊЕ (енгл. THE FUTURE OF BUILDING), који ће се одржати 17. и 18. маја 2017. године у Бечу.

Saznaj više o ovoj vijesti

14.03.2017
Општина Станари оснива локалну развојну агенцију

Директор Републичке агенције за развој малих и средњих предузећа Маринко Ђукић са сарадницима разговарао је данас у Бањој Луци са представницима Општине Станари о иницијативи ове локалне заједнице да оснује агенцију за развој.

Saznaj više o ovoj vijesti

Анкета

Које од наведених услуга агенције би вам биле најкорисније?

1. Едукације (стручно образовање)
2. Инвестиционе услуге
3. Савјетовање у пословању